Díjátadó ünnepséggel zárult a 19. Szociális Hét

2015.05.08. - 20:50 | vaskarika.hu

Díjátadó ünnepséggel zárult a 19. Szociális Hét

Ma délután a Városházán, a Szociális Hét záró rendezvényeként Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata által alapított, a szociális területen dolgozók munkájának értékeléseként díjátadó ünnepségre került sor.

A „Győrvári Edith"-díj-ban részesült: Varga István nyugdíjas.

A „Szociális Ellátás Segítéséért"-díjban részesült: Rostásné Fazekas Erzsébet, a Szombathelyi Egyesített Bölcsődei Intézmény és Családi Napközi élelmezésvezetője.

A „Szociális Ellátás Segítéséért-díj"-ban részesült: Lecouve Imréné, a Vas Megyei Szakosított Szociális Intézet mosó-varrónője.

A „Pálos Károly-díj" II. fokozatát kapta: Szele Antalné, a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász terápiás munkatársa.

A „Pálos Károly-díj" I. fokozatát kapta: Hende Tamás Józsefné, a Pálos Károly Szociális Szolgáltató Központ és Gyermekjóléti Szolgálat gondozási körzetvezetője

A díjakat Szombathely Megyei Jogú Város önkormányzata nevében dr. Puskás Tivadar polgármester, Koczka Tibor alpolgármester és Rettegi Attila, az Oktatási és Szociális Bizottság elnöke adta át. 


A képen első sorban, balról jobbra: Hende Tamás Józsefné, Szele Antalné, Lecouve Imréné, Rostásné Fazekas Erzsébet, Varga István.
Felső sor: Rettegi Attila, Koczka Tibor, dr. Puskás Tivadar.

Új hozzászólás

Korábbi hozzászólások

dr.Czeglédy Ferencné 2015.05.10. - 09:45
Szeretettel gratulálok a díjazottaknak. Külön köszöntöm Rostásné Fazekas Erzsébetet, volt munkatársamat, jó egészséget kívánok mindnyájuknak.